Startpagina
 
  Wild&Gevogelte
   
  Recepten
   
  Volledige traiteurlijst met alle gerechten
   
  't Stampkot
MoortDinee
   
  Foto's
   
  Plan en info
   
  Contact
   
   

Dagelijks kip aan het spit, ribbetjes en gebakken kalkoenhammetjes

Alle kipproducten: filetjes, bout, brochettes en kippenworst
Alle kalkoenproducten: filet, stoofvlees en rollades

Kwartels, jonge duif, parelhoen
Struisvogelfilet parelhoen en parelhoenfilet

Konijn zowel geheel als losse stukken

Verder in ons gamma

  • Chacuterie en salades
  • Franse hoevekippen
  • Vers lamsvlees
  • Paardenfilet
  • Black - angus (aberdeen) rundvlees; dit is een apart rundras, heel lekker van smaak met een beetje vet doorweefd, meestal afkomstig uit Ierland, Engeland of AustraliŽ.

Nog veel beter is het waguy vlees, dit is afkomstig van het kobe ras (rund), oorspronkelijk uit Japan.
Dit vlees is supermals en nog iets meer met vet doorweven dan het angus beef, maar enkel op bestelling te verkrijgen door de hoge kostprijs.

Eveneens te verkrijgen is het varkensvlees van de pata negra of zwarte varkens afkomstig uit Spanje. Deze varkens worden gevoed in de bossen met eikels, vandaar de specifieke smaak ervan. Hiervan zijn de gedroogde ham en filet om te bakken verkrijgbaar.

In de winter is het wildseizoen natuurlijk aangebroken en is alles wat wild betreft te verkrijgen, van fazant, haas, everzwijn, wilde eend, patrijs, wilde duif, tot ree en hert.

Alles wordt vers verkocht, geen diepvriesproducten.
Onze wildpasteien zijn dan ook onze specialiteit: haas, fazant en everzwijn. De wildfonds, uienconfituur en wildkroketjes zijn dan ook in huis gemaakt.